kay's FotoPage

By: kay zah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-Sep-2006 15:14 Email | Share | | Bookmark
Ostor..Ostor

 
where"s bangpi??
 
View all 10 photos...
Jeles2..mak dah sampai melben...2minggu jugak mak kat sana..terpaksa kzah masak sensorang..
mak pegi sensorang je..lepas anta mak kat airport sempatla g alamanda..n singgah bukit belanda


Monday, 18-Sep-2006 15:30 Email | Share | | Bookmark
Cempedak ..nyum..nyum

pitan belanja pizza hut
mlm di teluk cempedak
 
View all 14 photos...
school break ogos aritu sempatla gi kuantan,,tengok tempat en pitan...best jugak kwsn umah dia..tepi pantai..tapi kos mkn so mahal la..tapi kejap jek duk san ..juz 1 night..so sempat gi teluk cempedak jela


Saturday, 16-Sep-2006 15:23 Email | Share | | Bookmark
On my convocation day

wif nyai SPP
my onyang 'farah'
fren since sek men...along sarah
View all 24 photos...
alhamdulillah...3 september 2006..setelah 5 tahun bertungkus lumus only mak, bapak n bang din je yang datang..okla tu..ntah bile lagi nak datang utm


Saturday, 16-Sep-2006 13:47 Email | Share | | Bookmark
Najaa's wedding day

wif fiq n cda
hi gurls!!
nana n d gang..cda menyibuk
View all 8 photos...
Finally..kawin jugak depa ni ( couple sejak sek)..mmg meriah abis..mcm reunion pn ade..tapi ni jela gambar yang sempat diambik dengan saki baki betri yang ade ( b4 g sini baru blik dr umah ucu..sampai umah tak sempat nak cas fik n husband dah tunggu..kelam kabut saya..)


Thursday, 16-Mar-2006 01:45 Email | Share | | Bookmark
2nd day in langkawi

pemandgn dr atas
cmnila rupe kete kabel tu
kt puncak
View all 18 photos...
mm..hari 1st smpi tu xde ke mn, cuma ptg tu g tgk sunset kt pantai..2nd day ni br bjln sakan, kebetulan k.ija n abg tat cuti, senang la kitorang ade driver yang bawak ke sana ke mari, 1st destination is cabel car, kat gunung mat cincang , tersenarai dalam laluan kabel paling curam di asia...mmg curam pun..tapi kak zah masa naik tu xdela rase seram, tapi terjerit jugaklah bila tetiba angin tiup, mmg bergoyang, dahla masa naik tu nak ujan so angin agak kuat, terbayang kalau terputus je tali kabel tu..tapi alhamdulillah selamat..sampi kat atas tu mmg..subhanallah, cantik sugguh pemandangan, masa naik hanging bridge lagi terasa macam kat awan sebab kabus..mm..bilala dpt naik lagi ye..pas turun dr gunung tu, kat bwh tu ade tmn arnab singgah jap..mok2 jugak ek arnab ni...dr situ gi pulak air terjun telaga tujuh, walau x mandi tp penat jugaklah mendaki nak smpi ke air terjun tu..x jauh dr air terjun tu gi umah tok su, kat situ baru mandi air sungai puas2, xde org private...pastu dr citu..mcm smlm ptg2 g tgk sunset kt pnti, on d way nk ke pnti tu lalu kilang simen, tp x ambik gambar, menarik rekabentuk kilang ni sesuai buat penggambaran cite fantasy mcm cite unfortunate event.. kt pantai tu..(X igt pantai ape) nmpk kt seberang sn pantai yg pasir dia putih, mmg ajaib sbb pantai2 tepi dia sume warna kuning pasirnya..xpe esok mesti pegi pantai yng putih pasir dia tu, mmg putih betul..mlm tu...gi ronda pekan kuah..survey benda2 yg nk dishopping..smpi umh mlm tu about 11 pm jugaklah...mm..puas jugaklah berjln ari ni


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net